Divat PLACC by night 1 a 2-ben!

03. 23.
Ház
Kert
-

Divat Placc a vadiúj szórakoztató komplexumban, az Instantban és a Fogasházban egyszerre! 
A Divat Placc az esti piacozás újfajta megközelítése – amely hazánkban továbbra is egyedülállóan képviselteti magát a night market megvalósításában - ezúttal is közös platformra hozza a divat különböző ágazatának tervezőit. Újra böngészhetünk a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők portékái között, sőt gardróbfrissítőkön és divatbloggereken át workshopok is színesítik a piacot.
A piac a divat és dizájn témában alkotók számára közösségi ponttá vált, a vevőkkel kialakítható közvetlen kapcsolat miatt pedig közösségi funkciót is betölt. Itt a lehetőség egy kis bárpultozásra, nézelődésre, vásárlásra, trendkövetésre!

A piac természetesen kutyabarát, hangulata és a hely kisugárzása miatt a látogatók zöme a piacozást buliként éli meg, vásárlás közben és utána is esznek, isznak a bároknál, így kijelenthető, a Divat Placc by night a legbulisabb vásár a városban.

A rendezvény ingyenes!

Ha frissítenéd a gardróbodat, ha a barátnőkkel összedobnátok egy piaci asztalt, ha a divat és dizájn témában izgalmas portékáid vannak, vagy tervező vagy, aki jönne kiállítónak, még tudsz jelentkezni! Íme a feltételek: 
https://www.facebook.com/notes/divat-placc-by-night/divat-placc-árusítás-feltételei/977969885617000